Avui es corre la 2a etapa de la III Costa Brava Stage Run que va sortir ahir de Blanes

Guillem Busquets i Marianne Rhode encapçalen la classificació provisional en la cursa de tres etapes que finalitzarà demà a Porbou

Aquest dissabte s’està disputant la segona etapa de la III Costa Brava Stage Run que va sortir aquest passat divendres des de Blanes en direcció a Tossa de Mar. Aquesta tercera edició compta amb 90 corredors i corredores de 17 nacionalitats diferents i, tal com expliquen des de l’organització, BiFree Sports, amb la il·lusió de poder tornar a organitzar l’esdeveniment després d’un any i mig de cancel·lacions a causa de la pandèmia.

Compta amb dues modalitats amb diferents distàncies, tot i que la primera etapa d’ahir entre Blanes i Tossa de Mar era la mateixa per a les dues modalitats. Van ser 23 km, amb 900 m de desnivell passant per Lloret de Mar. En la de 125 km els tres primers classificats masculins són Guillem Busquets, amb un temps de 2:16:24 hores; Gerard Martínez, que va invertir 2:21:05 h.; i Michael Henderickx, que va cobrir l’etapa en 2:23:53 h.

En categoria femenina la guanyadora van ser Marianne Rhode amb 2:50:00 h, seguida per Tadea Fian amb 3:04:34 h, i en tercera posició Karin van der Giessen amb 3:25:22 h. En la modalitat de 85km el primer classificat ha estat Carlos Antonio Lopez Rodriguez amb 2:34:46; segon Carlos Casquet amb 2:35:53; i en tercer lloc Juan Perucha amb 2:41:13. En categoria femenina la primera classificada ha estat també la tercera absoluta, Amelie Waerum Hauge amb 2:39:46, segona Amy Streeter amb 2:55:08 i tercera Sessel Elmstrom amb 2:58:11.

Aquest dissabte la cursa està recorrent el tram entre la platja de Castell a Palamós i l’Escala. Demà diumenge tindrà lloc l’etapa final entre Roses i Portbou, punt final d’un espectacular recorregut per la Costa Brava més intensa. La previsió meteorològica és molt bona per a tot el cap de setmana i els corredors estan gaudint del recorregut en la seva plenitud.