Blanes viurà dissabte la 3a ‘Nit de la Llum’, per La Marató de TV3

Dissabte tothom qui vulgui pot contribuir a il·luminar amb espelmes un dibuix creat per l’artista blanenc Joel Ristol

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Demà dissabte l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) culminarà la seva contribució d’enguany a La Marató de TV3 amb un esdeveniment que aquest 2022 compleix la seva tercera edició: ‘La Nit de la Llum’. Després que durant el primer cap de setmana d’aquest desembre ja va celebrar una nova edició de la seva tradicional quina, ara és el torn d’una activitat molt especial.

Consisteix en el fet que tothom qui vulgui contribueixi a il·luminar amb espelmes enceses la creació que realitza un artista blanenc. El primer any, el 2019, se’n va encarregar Quim Serrano, i l’any passat –després de l’obligat parèntesi del 2020- ho va fer Susanna Martin. Les seves creacions es dibuixen directament sobre el terra, en aquest cas al tram final del Carrer Raval Sud.

 

Aquest 2022 es comptarà amb la contribució d’un altre artista blanenc prou conegut, sobretot per la seva faceta polifacètica en diferents manifestacions artístiques: Joel Ristol. Al llarg de tota la tarda tothom qui vulgui podrà contribuir a La Marató de TV3 comprant espelmes a preus populars, que s’han d’anar col·locant sobre el dibuix per omplir-lo de llum.

Es pot fer directament o bé demanar-ho als voluntaris i voluntàries que donaran suport a l’acció encarregant-se de vendre i anar col·locant les espelmes enceses. Igual que ja es va fer l’any passat, es compta amb la inestimable col·laboració de l’IFE (Itinerari Formatiu Específic) de l’Institut Serrallarga. L’acció començarà a quarts de 5 de la tarda i es preveu que s’allargui fins quarts de 9 de la nit.