Blanes recupera diumenge la Festa d’Homenatge a la Gent Gran

S’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes, i s’ha organitzat un servei d’autobusos per anar i tornar-hi gratuïtament, amb inscripció prèvia

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Diumenge vinent l’Ajuntament de Blanes podrà recuperar de nou una d’aquelles celebracions que tenen com a protagonistes els qui més gaudeixen d’aquest tipus d’esdeveniments: les persones grans. Serà la 24a Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que ja hauria complert el primer quart de segle de vida si no hagués estat perquè la COVID va obligar a suspendre-la durant tres anys consecutius.

La darrera vegada que es va celebrar va ser l’any 2019, i ara es tornarà a fer amb una novetat molt destacada. En lloc d’acollir-se a l’envelat que s’alçava a l’esplanada del costat dels antics pavellons ho farà a la Ciutat Esportiva Blanes. Serà diumenge vinent, 11 de juny, a partir de les 5 de la tarda, i es preveu una assistència que voltarà més del mig miler de persones.

Perquè tothom pugui assistir-hi, es facilitarà un servei de transport gratuït per a les i els principals protagonistes, la gent gran. Tothom ha hagut de fer una inscripció prèvia tant al Casal Cívic Benet Ribas de la Plaça d’Espanya com a la Casa del Mar del Racó d’en Portas durant aquests dies per poder participar-hi.

Les inscripcions han estat gratuïtes, i hi haurà diversos serveis que sortiran des de la Terminal d’Autobusos d’Els Pins-La Plantera des de les 15:15 h fins a les 16:45 h. Pel que fa als viatges de tornada des de la Ciutat Esportiva fins a la Terminal, es faran de 20:00 a 21:00 h. El tiquet de les inscripcions servirà per poder accedir als autobusos.

El 24è Homenatge a la Gent Gran de Blanes del pròxim 11 de juny està organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Cívic Benet Ribas i l’Associació de Pre-Jubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. També compta amb el suport de l’Associació del Voluntariat Blanenc, mentre que el Mestre de Cerimònies serà l’artista blanenc Pau Murner.

L’esdeveniment significarà el tret de sortida perquè continuïn la resta d’actes inclosos a la 1a Setmana pels Drets de les Persones Grans. Seguirà l’endemà que s’hagi celebrat la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, des del dilluns 12, i fins al divendres dia 16, de manera que cada dia hi haurà una activitat. Més informació: https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2023-06-11-personesgrans