Blanes commemorarà el Dia en Record de les Víctimes de l’Holocaust

S’ha organitzat un acte públic que tindrà lloc diumenge 29 de gener a les 12 del migdia a la Sala de Plens

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Blanes s’ha adherit a la commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, que s’escau aquesta setmana, el 27 de gener. Per aquest motiu, ha organitzat un acte que s’ha convocat perquè tingui lloc dos dies més tard, el diumenge 29 de desembre a les 12 del migdia, a la Sala de Plens de l’edifici consistorial. L’acció s’ha fet en compliment de la moció aprovada el passat mes de desembre, presentada pel regidor no adscrit Sergio Atalaya, i aprovada amb la unanimitat de tot el plenari.

L’acte està obert a la participació de tothom qui vulgui afegir-s’hi, i inclourà una salutació de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, seguida per la lectura d’un Manifest Institucional de suport a la commemoració. La seva lectura tindrà molt de significat, ja que anirà a càrrec de Salvadora Garcia, que forma part de l’equip de col·laboradores i col·laboradors de l’Arxiu Municipal que contribueixen desinteressadament a la recuperació de la Memòria Històrica Local de Blanes.

Tot seguit, músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria interpretaran en directe una peça al·lusiva a la temàtica, que posarà punt i final a un acte senzill però intens pel que fa al seu contingut. D’altra banda, com a complement al suport que explícitament fa el consistori blanenc a la commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, també s’ha penjat una pancarta d’adhesió a la façana principal de l’Ajuntament.