Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Blanes prorroga la vigència de les credencials d’estacionament dels contribuents

Avatar photo
Autoritzen a estacionar a les Zones Grogues Gratuïtes del 15 de juny al 15 de setembre, i no caldrà renovar les que es van distribuir al 2023 amb vigència fins al 31 de desembre
Zones Aparcament per a Residents

L’Ajuntament de Blanes ha prorrogat la concessió dels estacionaments limitats en superfície fins al 31 de desembre d’aquest 2024. Per aquest motiu, ha informat a la tota la ciutadania que, en conseqüència, continuaran en vigència les mateixes zones blaves, així com les zones grogues d’aparcament reservades per a ús de residents.
És a dir: les credencials d’aparcament de color groc que es van distribuir l’any 2023 continuaran vigents, amb les mateixes condicions, fins finals d’aquest any 2024, fins al 31 de desembre. Les persones que ja disposin d’elles no han de fer cap gestió, ja que l’Ajuntament de Blanes ha allargat el període de vigència d’aquestes credencials.

Aquelles persones que compleixin amb els requisits per obtenir-les noves, es poden adreçar a la Tresoreria Municipal, ja sigui per a vehicles que tributin a Blanes per primera vegada o per aquells ciutadans i ciutadanes que hagin desenganxat la credencial que ja tenien anteriorment. També poden demanar un duplicat aquelles persones que han canviat de vehicle, però continuen tributant a Blanes.

L’any passat es van repartir més de 16.600 targes del contribuent als titulars dels vehicles que paguen l’impost de circulació a Blanes, i que estan al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament. Es tracta de targetes personalitzades per a cada cas, on apareixen els distintius oficials que les distingeixen per autoritzar la seva utilització enganxades als parabrises, el vidre frontal dels vehicles.

Zones Grogues del 15 de juny al 15 de setembre

Una de les principals aplicacions que té la targeta del contribuent és poder estacionar a les ‘Zones Grogues’ per a Residents que hi ha arreu del municipi, però especialment als barris on es posen en marxa les Zones Blaves durant l’estiu. La posada en marxa de les zones grogues es fa de manera coordinada amb l’empresa concessionària que té l’explotació de les zones blaves, SABA, després de la pròrroga.

En cas que algun vehicle que no disposi de la corresponent targeta groga estacioni en algun dels llocs reservats per a Residents se’l sancionarà. Cal tenir la credencial visiblement enganxada al vidre frontal per poder estacionar a les zones grogues. El lloc indicat és la part interior superior dreta del parabrisa del vehicle referenciat amb la matrícula que apareix reproduïda al frontal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Parc Central - Ematsa02

Parc Central i Ematsa s’alien per promoure el consum responsable d’aigua

Notícia següent

Els petits comerços de Parets poden acollir-se al programa Comerç 21! per impulsar el seu negoci

Notícies relacionades