Blanes ha triplicat el nombre d’ingressats COVID a l’Hospital Comarcal en quatre dies

A l’Hospital de Calella hi ha 16 persones ingressades, i pel que fa al Risc de Rebrot, a Blanes s’ha tornat a doblar i ara és de 2.072, i a la Regió Sanitària de Girona de 1.260 punts

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua empitjorant respecte l’anterior informació. Actualment hi ha un total de 26 persones ingressades, 14 més que en l’anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, també ha augmentat i ha passat de ser 8 persones a ser-ne 10.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 10 pacients tractant-se de COVID, 7 més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat 9 ingressos i 2 altes, una de les quals va ser un trasllat a un altre centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 16 pacients, 7 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 8nous positius, entre els quals hi ha tres casos detectats a la segona planta del centre enter els pacients no COVID.

Augmenta el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 76 persones ingressades per COVID, 35 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 83.074 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar i continua a la zona de risc alta. Ara és de 1.260, quan en l’anterior comunicat era de 1.213. A Blanes, s’ha doblat, i continua a la zona d’incidència alta. Ara és de 2.072, i en canvi en la darrera actualització era de 927.