Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Blanes farà una nova jornada d’art urbà al carrer

Avatar photo

Aquest cap de setmana Blanes continuarà reivindicant l’art urbà en una de les seves expressions més genuïnes, durant la jornada que ha organitzat de cara al pròxim dissabte, 25 de novembre. Es tracta d’una jornada per acabar de pintar el mur on es va fer el 5è Concurs de Graffitis el passat 14 d’octubre, inclòs al BUF, Blanes Urban Fest que es va estar fent durant aquells dies al municipi on comença la Costa Brava.

La idea és completar l’espai del mur que es va quedar sense pintar al concurs celebrat a l’octubre, seguint la mateixa filosofia que ja va impulsar la seva convocatòria. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Blanes a través del Departament de Joventut cedeix l’espai públic per promoure una vegada més la creativitat dels artistes urbans.

La jornada d’art urbà del 25 de novembre transcorrerà amb paràmetres similars a la del passat 14 d’octubre. S’allargarà durant tot el dia: a partir de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda, aproximadament. Anàlogament, el consistori blanenc s’encarregarà d’habilitar la zona on es treballarà perquè l’experiència sigui còmoda i segura, de manera que tothom pugui disposar d’espai suficient.

Participació d’artistes urbans a la jornada

A l’hora de decidir de quina manera s’organitzava l’activitat, s’ha seguit la mateixa línia conceptual que ja va impulsar el 5è Concurs de Graffitis inclòs al BUF. En aquest sentit, el criteri de selecció s’ha fet prenent com a punt de partida la celebració del certamen. Per això, s’ha contactant amb els i les participants, cercant qui estigués interessat en la proposta que tindrà lloc dissabte.

D’aquesta manera, primer s’ha convidat als guanyadors del cinquè concurs, així com a diversos artistes amb qui també s’ha contactat per si volien formar part de l’experiència, tant de Blanes com de localitats de l’entorn, o bé relacionats amb el municipi. Si algú s’havia quedat amb les ganes de poder participar al certamen del BUF, o bé va quedar fora de termini, ho podrà fer en aquesta nova ocasió.

A finals de la setmana passada ja es va tancar el llistat d’artistes urbans que seran a la jornada de graffitis d’aquest dissabte. Paral·lelament, des del Departament de Joventut es continua treballant per incentivar i promoure aquesta manifestació cultural de genuí street art que ja s’ha impulsat en anteriors experiències des de Nau4 Espai Jove, el Casal Jove. Per això, s’ha fet una crida a totes les persones que estigui interessat en pintar graffitis que es posi en contacte a través del correu [email protected] perquè, quan es programin futures activitats, se les tingui en compte.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 + 1 =

Notícia anterior

Reus celebra una nova jornada de l’Escola d’Amor i de Passió

Notícia següent

Valls organitza una nova edició de la Setmana de les Capacitats

Notícies relacionades