Blanes acollirà el primer estatal 3×3 de seleccions de bàsquet

La competició de nova creació, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de més de 500 participants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Comissió Executiva de la Federació Espanyola de Basquetbol (FEB), reunida aquest passat dilluns, ha decidit per majoria designar la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com a seu dels primers Campionats d’Espanya de Seleccions 3×3 en les categories U13 i U15. Al mateix temps, també s’ha encarregat a la FCBQ perquè organitzi el XLVII Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu.

Els primers Campionats d’Espanya 3×3 de Seleccions de nova creació s’allotjaran a la Ciutat Esportiva Blanes a finals del proper mes de juny, més concretament el cap de setmana del 24 i 25 de juny. S’espera la participació de més de 500 jugadors i jugadores amb la previsió que s’allotgin en establiments hotelers de Blanes, i competiran 19 seleccions autonòmiques 3×3 en les categories U13 i U15 femenina i masculina.

Organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, els campionats estatals comptaran amb Marc Traver com a seleccionador de l’equip femení, i amb Marta Santiago com a seleccionadora del masculí. D’altra banda, la ciutat de Barcelona acollirà a principis de juliol la 47a edició del Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu després que feia més de 20 anys que no es celebrava a Catalunya.