Blanes està a punt per l’Exposició del 34è Concurs de Murals de Sant Jordi

Des de la Diada de Sant Jordi i fins al 23 de maig, l’emblemàtica Casa Saladrigas exposarà les creacions dels nens i nenes dels 10 centres escolars públics i concertats

Queda tan sols un dia perquè Casa Saladrigas obri les portes de la nova exposició que allotjarà durant els propers 30 dies. És una ocasió molt especial, ja que es tracta dels dibuixos que formen part del ‘34è Concurs de Murals Sant Jordi’ 2021, 2a edició Confinada.

La COVID ha provocat que per segon any consecutiu no es pugui fer el multitudinari esdeveniment al Passeig de la Mestrança, però no ha aturat la creativitat dels nens i nenes que hi participen. Són alumnes de les 10 escoles d’educació primària públiques i concertades que hi ha a Blanes, inclosa l’Escola d’Educació Especial Ventijol.

El passat 7 d’abril es van repartir a tots els centres educatius els plafons sobre els quals havien de desplegar la seva imaginació els nenes i nenes aplegats en grups d’entre 4 i 6 alumnes. No tan sols per aspirar a algun dels premis del concurs, també per desplegar la seva inventiva. Finalment, la setmana passada es van recollir les creacions, i aquests darrers dies s’està enllestint el muntatge i penjada dels quadres.

L’exposició obrirà les seves portes a Casa Saladrigas aquest divendres 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i es podrà visitar fins el proper 23 de maig. L’horari per anar-hi als matins és de dimarts a dissabte des de les 10 del matí fins la 1 del migdia, i a les tardes des de les 5 fins les 8 del vespre.