Blanes celebrarà els 20 anys de la Biblioteca Comarcal

L’efemèride es commemorarà amb un Acte Institucional que tindrà lloc el 8 de febrer

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El dimecres, 8 de febrer de 2023, es compliran els 20 anys d’ençà de la inauguració de la Biblioteca Comarcal de Blanes, situada al barri del Racó d’En Portas. L’efemèride es commemorarà amb un Acte Institucional que tindrà lloc aquell mateix dia en què, vint anys enrere, es va procedir a la seva estrena, la simbòlica obertura de portes.

 

L’acte d’aquest pròxim dimecres serà senzill però intens, ja que no cada any es pot celebrar que s’arriben a complir dues dècades d’existència. Començarà a les sis de la tarda, i, en primer lloc, s’oferirà un torn de parlaments a càrrec de les diferents autoritats, encapçalades per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. La mestressa de cerimònies serà la directora del servei cultural, Gemma Ciuró.

 

Després de la part més institucional, vindrà la més distesa i artística, a càrrec de les i els cantants de la nova coral formada a Blanes: ‘Solstici’, que es caracteritzen per les seves lletres i melodies d’encomanadís positivisme i alegria.

 

Finalment, la vetllada inaugural es tancarà oferint una copa de cava a tots i tots els assistents, que també rebran com obsequi de l’efemèride un punt de llibre que fa referència als 20 anys que es compleixen enguany.