Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Blanes celebra dijous el primer ple del 2023

Avatar photo

La sessió, que començarà a les 7 del vespre, inclou 10 punts a l’ordre del dia entre els quals també hi ha el Pla de Mesures Antifrau dels Fons Next Generation

Demà dijous l’Ajuntament de Blanes celebrarà el primer ple d’aquest 2023, el què correspon en aquest cas a la sessió ordinària del mes de gener. Com és habitual, començarà a les 7 del vespre, i s’allotjarà a la Sala de Plens. En aquesta ocasió, inclou un total de 10 punts a l’ordre del dia, inclòs l’apartat final de Precs i Preguntes.

Un dels temes més destacats que en forma part són els pressupostos municipals per aquest any així com les seves bases d’execució, que conformen el punt sisè de l’ordre del dia. Serà el segon tema de debat després que els quatre primers temes que formen part de l’ordre del dia són per donar compte de diverses resolucions, així com l’aprovació de l’anterior ple celebrat el 22 de desembre del 2022.

 

El primer punt de debat, el cinquè, serà iniciar la maquinària per a l’adjudicació del contracte per a la redacció del projecte bàsic i executiu per a la construcció del nou edifici per a la Policia Local i Protecció Civil. Després que s’hagin tractat els pressupostos municipals al punt setè es debatrà l’aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal que regula la taxa d’empadronament.

Tot seguit, es tractarà l’aprovació del Pla de Mesures Antigrau dels Fonts Next Generation de l’Ajuntament de Blanes, així com la renúncia a càrrec seu de la regidora Laia Gelabert. Els Precs i Preguntes, desè punt a l’ordre del dia, tancarà el ple com és habitual a totes les sessions ordinàries. L’acte es podrà seguir en directe a través dels perfils de Facebook i YouTube de l’Ajuntament de Blanes: https://www.blanes.cat/docweb/pledirecte

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + five =

Notícia anterior

La URV obté 2 milions d’euros per impulsar 4 projectes internacionals

Notícia següent

La Massana comença les obres del nou Servei de Tràmits

Notícies relacionades