‘Blanes Arran de Mar’, reforçarà el sentit identitari de la ciutat

Avatar photo

L’Ajuntament de Blanes ha detectat la necessitat de crear una marca que reflecteixi la identitat dels seus habitants

L’Ajuntament de Blanes farà dimecres vinent al vespre la presentació oficial pública de la nova campanya creada per reforçar la identitat de les seves ciutadanes i ciutadanes, per fiançar i enfortir el seu sentiment de pertinença. Es tracta de la campanya ‘Blanes Arran de Mar’, que vol enfortir el teixit social de la població i recuperar la seva relació amb el mar.

 

Fins al moment, ja s’ha viscut una primera fase a través d’un Pla de Dinamització Comercial desenvolupat entre els anys 2021 i 2022, amb diverses actuacions per modernitzar i consolidar el teixit comercial i impulsar un marc de treball de col·laboració. Emmarcades en aquesta primera fase, es van dur a terme diverses iniciatives, però quedava pendent un important ingredient.

 

En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament de Blanes va detectar la necessitat de crear una marca que reflecteixi la identitat dels seus habitants, és a dir, el vincle amb el mar i que reforci el sentiment de pertinença i comunitat. Va ser així com va néixer el nou segell d’identitat ‘Blanes Arran de Mar’, que promourà i acompanyarà les iniciatives del municipi que es diguin a terme, recuperant la relació amb el mar i les ciutadanes i ciutadans que viuen al municipi.

 

Fina Brunet i Rafel Bagot, protagonistes de l’acte de presentació

Durant l’acte del dimecres vinent, es donarà a conèixer el disseny que identifica la nova marca ‘Blanes Arran de Mar’, i per fer-ho es comptarà amb diferents ingredients que no es desvetllaran fins al mateix dia de la presentació. Dos d’ells serà la presència de dues persones nascudes al municipi, però que l’han transcendit amb la seva professió, contribuint a donar-la a conèixer allí on han anat.

 

Són els periodistes blanencs de TV3 Fina Brunet i Rafel Bagot, que ja han contribuït amb la seva expertesa a altres destacats actes que han tingut lloc durant els darrers anys a la seva ciutat de naixement. Rafel Bagot s’encarregarà de conduir l’acte, mentre que Fina Brunet apadrinarà amb la seva participació la nova marca identitària del municipi que la va veure néixer. Serà el complement d’un dels ingredients de l’acte, les aportacions d’altres persones representatives del teixit social i cultural del municipi que parlen del seu sentiment de pertinença.

 

També es comptarà amb la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i del tinent d’alcalde de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa, Albert Sanz, en la part més institucional de l’acte. Per presentar la imatge que del nou segell identitari es comptarà amb la participació de la seva dissenyadora, que aportarà els detalls sobre el procés de creació del logotip, on l’objectiu que tothom se la faci seva. L’acte de presentació de la nova campanya ‘Blanes Arran de Mar’ tindrà lloc el dimecres 22 de març a les 20:15 h al Teatre de Blanes.

 

Serà obert a la participació de tothom qui vulgui assistir-hi, i per això s’ha convidat a participar-hi a tota la ciutadania, així com entitats, empreses i institucions del municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Liberals arrenca la campanya electoral amb l’enganxada de cartells arreu del país

Notícia següent

Miquel Arévalo se suma com a candidat jove a la llista de Toni Postius de Junts a la Paeria

Notícies relacionades