Blanes acull amb èxit l’11ens Campionats Comarcals de Futbol Sala 2022

Ha aplegat durant tot el cap de setmana prop d’un miler de participants, sumant els 864 jugadors i jugadores, equips tècnics i àrbitres, a banda de familiars i acompanyants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Ciutat Esportiva Blanes ha estat durant tot el cap de setmana el punt neuràlgic on han confluït el bo millor del futbol sala de la comarca de la Selva. Ho ha estat a través de la 11a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que han tingut lloc durant totes dues jornades: dissabte i diumenge.

La competició es va tancar ahir diumenge amb les finals, així com les entregues de premis que es van fer al migdia i a la tarda, encapçalades pel tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzon, acompanyat del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, així com directius i delegats de la Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS).

 

Han estat competint durant tot el cap de setmana un total de 864 jugadors i jugadores distribuïdes en 72 seleccions comarcals, dirigits per 216 entrenadors i entrenadores, procedents d’un total de 157 clubs selvatans diferents. S’han jugat 104 partits que han ajudat a dirimir 48 àrbitres.

Les categories participants als campionats, tant en masculí com en femení, han estat quatre: benjamí, aleví, infantil i cadet. Precisament cal dir que la novetat d’aquest 2022 és la incorporació de la categoria benjamí femenina. Pel que fa a les classificacions finals, han estat les següents en les diferents categories: