Blanes acull dissabte la Mostra Gastronòmica TastABlanes, amb noves temptacions culinàries

S’allotjarà al Passeig de Dintre de 20’00 a 00’00 h, i inclourà un concert a 2/4 de 10 de la nit amb el grup de versions ‘Radio Muñecas’

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un dels indiscutibles atractius amb què compta Blanes és la seva gastronomia, amb plats de cuina confeccionats amb productes de la terra i el mar, de kilòmetre 0. Per això, periòdicament la ciutat on comença la Costa Brava organitza esdeveniments lligats a aquesta tradició. Un dels més nostrats és el que ja ho diu tot amb el seu nom: ‘TastABlanes’.

La Mostra Gastronòmica tindrà lloc dissabte vinent al vespre, de 20’00 a 22’00 h, i s’allotjarà al seu lloc habitual: el Passeig de Dintre. Tal com el seu nom ja indica, el seu objectiu és oferir a blanencs i visitants un tasteig dels plats i productes que es poden trobar en diferents establiments de restauració d’arreu de la ciutat, però en aquest cas concentrats en un mateix indret.

Això fa que no calgui haver d’anar a cadascun d’ells, i així poder anar-hi i repetir per ampliar d’altres propostes que també s’hi ofereixen a la carta i/o al menú, o bé de venda directa en alguns casos. A Blanes hi ha un ample ventall d’establiments de restauració on es pot degustar gastronomia d’una variada gama de tendències, avalada per la qualitat dels productes que ofereix.

TastABlanes: una mostra gastronòmica a l’aire lliure

Participaran diversos restaurants i locals de restauració que s’allotjaran en un recinte a l’aire lliure, on convida especialment a estar-s’hi ara que la calor comença a apretar. La mostra gastronòmica està organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Associació d’Hostaleria de Blanes i diversos establiments que s’han adherit a l’experiència. Després que el ‘TastABlanes’ s’enceti a les vuit del vespre, també es comptarà amb un altre al·licient.

Es tracta de l’actuació en directe que tindrà lloc a 2/4 de 10 de la nit, a l’escenari que s’alçarà a tocar del Carrer Muralla. Els encarregats d’amenitzar la vetllada són els membres del grup de versions ‘Radio Muñecas’, que tocarà durant una bona estona per acompanyar la degustació culinària. Pel que fa als establiments i empreses de Blanes que participaran dissabte vinent en aquesta nova edició del TastABlanes són: Cafè del Mar, Casa Oliveras, La Balma, Jonuts, Mamma Mia, Racó de Laura, Poma Verda, Cervesa Marina, Cacau Cafè, Sa Croqueta, El Bocado, Tarannà, Casa Pablo i Cava Laviret.