fbpx

Bàsquet Blanes fa la presentació dels seus equips

Avatar photo

El passat cap de setmana la pista vermella de la Ciutat Esportiva Blanes va viure una festa molt especial, d’aquelles que no passen desapercebudes. I no tan sols perquè significa una logística molt complexa mobilitzar unes 500 persones, sinó també perquè el sentiment de pertinença és molt potent, i per això arrossega gran part d’espectadors.

Es tractava de l’acte de presentació dels equips del Club de Bàsquet Blanes d’aquesta temporada 2023-2024, una celebració que va tenir lloc durant el matí d’aquest passat diumenge.

Jugadores i jugadors, tècnics, membres de l’entitat i –sobretot- familiars, amics i amigues, van rugir de satisfacció amb l’entitat que s’identifica amb una característica pantera negra, un dels dos colors que llueix a la seva indumentària, conjuntament amb el groc.

Va ser en definitiva una autèntica i genuïna festa del bàsquet blanenc, amb diversos ingredients que van fer passar una vetllada més que entretinguda, amb un públic còmplice del què passava sobre la pista des del primer moment. Perquè la festa fos encara més lluïda es va comptar amb la participació de dues entitats blanenques: un grup de ballarines de l’Escola de Dansa Danstudio, així com la Colla Castellera Els Maduixots, que té un al Maresme i l’altre a la comarca de la Selva.

Prop de 500 panteres defensen aquesta temporada els colors del CBB

La presentació es va encetar amb la desfilada de tots els equips que formen part del Club de Bàsquet Blanes. Un cop es fan situar tots i totes als seus respectius llocs, va venir la intervenció de les noies de Danstudio, amb una animada coreografia que va aixecar immediatament els aplaudiments de tothom, donant pas al nucli de la celebració.

Un a un, començant pels equips de les escoletes, van anar situant-se al centre de la pista per fer una elaborada postura per a la fotografia de rigor que els ha d’identificar durant aquesta temporada, efectuada pel fotògraf del Club de Bàsquet Blanes. Cada equip s’havia estat pensant els darrers dies quina configuració faria per fer la fotografia més divertida i enginyosa, i certament va haver-hi composicions que no tan sols cridava l’atenció per l’acció, sinó també per l’atrezzo que s’hi va incorporar en algunes ocasions.

Enguany prop de 500 membres formen part de la gran família del Club de Bàsquet Blanes, sumant les 408 jugadores i jugadors; 58 entrenadores i entrenadors; així com delegats d’equip, membres de la junta i altres càrrecs i tasques. Si bé no es tractava de cap competició, sinó de tenir un gest còmplice amb el públic que omplia la grada, el cert és que va ser divertit veure com se les havien enginyat cada equip.

Parlaments, homenatge a David Serra, actuació castellers i foto de grup

Tot seguit van venir els parlaments oficials encetats pel president del Club de Bàsquet Blanes, Joan Burcet, qui després de donar la benvinguda a tothom, va mostrar l’orgull que significava per a l’entitat poder comptar amb un capital humà tan entregat i engrescat. Burcet també va recordar que enguany l’entitat ha celebrat els 65 anys de vida, donant pas a una altra entitat relacionada amb aquest esport que n’ha fet molts més: el primer segle de vida.

Es tracta de la Federació Catalana de Bàsquetbol, qui estava representada diumenge pel president de la delegació territorial de Girona, Xavier Santaló, acompanyada per Lolita Iglesias, qui també representa la federació. Per tancar el torn de parlaments es van adreçar al públic assistent la regidora d’Esports, Mònica Rabassa, i l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández. Tots dos van lloar la tasca que s’està fent des del Club de Bàsquet Blanes, demanant al públic que dediqués un fort aplaudiment a tots i totes les components de l’entitat.

Un cop acabats els parlaments oficials, va arribar un moment molt emotiu. Es tractava de l’homenatge que se li va retre a David Serra, exjugador, exentrenador i excoordinador del Club de Bàsquet Blanes. La seva vàlua com a esportista i com a persona, que continua contribuint a l’entitat com a responsable de l’Escola d’Entrenadores i Entrenadors del CBB, li han significat rebre l’homenatge de tothom, un reconeixement que va recollir visiblement emocionat.

Rere d’ell va venir la segona contribució d’una entitat blanenca a l’acte de presentació. La Colla Castellera Els Maduixots de l’Alt Maresme i la Selva va oferir a la concurrència una espectacular torre humana que va aixecar novament els aplaudiments del públic i els jugadors. Finalment, per tancar la presentació, es va fer l’acostumada fotografia gegantina amb tots i totes les membres, reblant-se la vetllada amb una pluja de globus amb els dos colors de l’entitat: groc i negre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriben noves campanyes comercials a Calafell

Notícia següent

ARA MATEIX | Els Mossos desallotgen el Kubo i la Ruïna atacats pels ocupes

Notícies relacionades