Baralla entre dos grups de joves a Palafrugell

La Policia també ha realitzat altres detencions per lesions i robatoris

Els darrers dies, la Policia Local de Palafrugell ha realitzat diverses detencions. En total, ha detingut 5 persones que han estat acusades per diferents delictes: de lesions, robatori o contra la salut pública. Un grup d’unes 18 persones també ha estat denunciat per infracció d’ordenança municipal, per consum d’alcohol a la via pública.

La primera de les detencions es va realitzar dissabte a la tarda, quan al barri de La Sauleda es va produir una baralla entre dos grups de joves. La Policia Local hi va intervenir i posteriorment un dels joves es va personar a la comissaria per denunciar els fets. La Policia Local va procedir a la identificació dels implicats i a la seva detenció. Els detinguts són dos joves de nacionalitat marroquí, de 19 i 24 anys d’edat.

En el segon cas, l’actuació d’agents de paisà juntament amb la col·laboració ciutadana va permetre la detenció de dos homes que havien fet un robatori a una benzinera del municipi. Els autors dels fets havien forçat les màquines de recaptació de monedes de la zona de neteja de vehicles i, posteriorment, van ser localitzats amb els diners robats i les eines utilitzades en el robatori. Els dos detinguts, de nacionalitat espanyola i de 51 i 43 anys d’edat, tenen nombrosos antecedents en delictes contra el patrimoni.

D’altra banda, dilluns a la nit la Policia Local va localitzar un botellot a la zona del Prat Xirlo de Calella de Palafrugell. Durant la identificació del tots els presents, es va detectar un jove amb diverses substàncies estupefaents. El noi, de nacionalitat espanyola i 22 anys d’edat, va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. La resta d’assistents, uns 8 joves, van ser denunciats per infracció de l’ordenança municipal que prohibeix el consum d’alcohol a la via pública.

Tots els detinguts han passat a disposició del Jutjat de La Bisbal d’Empordà.