La 24a edició del Firestoc de Banyoles tanca mantenint el volum de vendes

Més d’un miler de persones han passat aquest cap de setmana pel pavelló de La Draga

La 24a edició del Firestoc, la fira de rebaixes de Banyoles, va tancar ahir al vespre les portes  mantenint el volum de vendes de la darrera edició, que es va celebrar el 2020. Més d’un miler  de persones han passat aquest cap de setmana pel pavelló de La Draga on una trentena  d’expositors han portat les millors ofertes en moda, complements o parament de la llar.  

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha destacat que, respecte la darrera edició,  “s’ha mantingut el volum de vendes del Firestoc, tot i que s’ha registrat un descens en el  nombre de visitants”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha explicat que “la majoria d’expositors  tenen ganes de repetir l’any vinent perquè la gent que ha passat per la fira hi ha comprat”. La  regidora ha apuntat la situació de pandèmia i el bon temps del cap de setmana com a motius del descens de visitants.  

Una trentena d’expositors repartits en 47 estands han participat en aquesta edició del Firestoc  que va obrir divendres a la tarda i es va allargar fins diumenge. Els visitants, majoritàriament  de Banyoles i comarca, però també de poblacions com Olot, Torroella de Montgrí o Blanes, hi  ha pogut trobar una oferta diversificada de productes: moda i confecció, moda infantil, calçat  i sabateria, esport i roba esportiva, productes de la llar i complements i també serveis d’estètica  i salut.  

La fira està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles amb el  suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat.