Un home s’atrinxera amb els seus fills i agredeix la policia a Banyoles

Ha agredit la policia amb substàncies químiques i objectes contundents que llançava des de la finestra

Un home s’ha atrinxerat a casa seva, on també estaven els seus dos fillsmenors d’edat, i la seva dona, a Banyoles (Pla de l’Estany, Girona). L’home, molt agressiu i exaltat, ha agredit la policia amb substàncies químiques i objectes contundents que llançava des de la finestra.

El matí d’aquest diumenge 12 de juny la Policia Local ha tingut constància d’un incident en el qual estaven implicats dos menors. Segons ha avançat El Punt Avui, un home, del qual no han transcendit dades com ara l’edat, s’ha atrinxerat durant una hora i mitja en una habitació de casa seva, on també estaven, en aquells moments, els seus dos fills menors i la seva dona. El succés ha tingut lloc en un habitatge familiar del carrer Càndid Coromines de Banyoles.

Tal com han informat les fonts policials al mitjà, l’home que ha protagonitzat aquest incident ha arribat a casa seva poc abans de les deu del matí, amb una actitud molt exaltada i nerviosa, fins i tot violenta. Aleshores, ha procedit a tancar-se en una habitació i ha travat la porta; atrinxerat durant una hora i mitja, ha estat proferint crits i amenaces  de suïcidar-se.

Al voltant de les deu del matí, la dona ha alertat a la Policia Local de Banyoles de la situació que estava vivint a casa seva, i que estaven presenciant els dos fills menors de la parella. Els agents de la Policia Local s’han desplaçat fins a l’immoble familiar, juntament amb patrulles dels Mossos d’Esquadra, els quals, a la vegada, han mobilitzat efectius dels ARRO i els serveis de medicació, segons El Punt Avui.

L’ampli dispositiu policial desplegat per tal de controlar la situació ha patit diverses agressions per part de l’individu atrinxerat. L’home, des de la finestra de l’habitació on s’havia tancat travant la porta i impedint que ningú pogués entrar, ha estat llançant químics i objectes contundents contra els agents que miraven de fer de mediadors. L’individu els ha agredit durant una hora i mitja amb lleixiu i salfumant, així com amb una tauleta de nit, que ha llançat des de la finestra als agents que estaven al carrer.

Les fonts policials han informat a El Punt Avui que l’home proferia diverses amenaces que se suïcidaria, fet que feia necessari aconseguir controlar la situació com més aviat millor per tal d’evitar un tràgic succés.