Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Banyoles reuneix en una jornada els cicles formatius que s’ofereixen a la ciutat

Avatar photo

Més de 450 alumnes de 4rt d’ESO passaran pel pavelló de La Farga en una jornada que està oberta també a joves, famílies i empreses

L’Ajuntament de Banyoles reuneix avui en una jornada tots els cicles formatius, tant de grau  mig com de grau superior, que s’ofereixen a la ciutat. La segona edició de la jornada, que es fa durant tot el dia al pavelló de La Farga, està previst que rebi la visita de joves, famílies i  empreses.

La jornada de cicles formatius té com a objectiu oferir un espai d’orientació i informació sobre  l’oferta formativa a Banyoles a totes aquelles persones que, a qualsevol edat, han de triar un  camí per a formar-se i treballar, especialment als joves de quart d’ESO i a les seves famílies.  La proposta “pretén donar a conèixer els cicles formatius tant als i les joves de Banyoles i  comarca i a les seves famílies perquè coneguin tota l’oferta dels centres de secundària de la  ciutat”, com ha recordat l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer. 

 

Durant tot el matí, està previst que passin per la jornada més de 450 alumnes de quart d’ESO  dels centres de secundària de Banyoles que poden visitar els estands dels diferents cicles  formatius que s’ofereixen als instituts per conèixer-ne els estudis i les sortides professionals,  parlar amb alumnat que està cursant els cicles, conèixer els diferents serveis i recursos  municipals i participar en espai d’experiències.

A la jornada de cicles, hi són presents els 19 cicles formatius que s’ofereixen als instituts de  Banyoles, tant de grau mig com de grau superior, a més de diferents serveis municipals com  l’Oficina Jove, el Servei d’Ocupació Municipal o el mateix servei d’Educació, així com del Centre  de Formació d’Adults.

La segona part de la jornada, entre 2/4 de 6 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre, estarà oberta  tothom i a les 6 de la tarda s’oferirà una xerrada adreçada a les famílies. Els caps d’estudis  dels cicles formatius dels instituts parlaran sobre ‘I després de l’ESO, què? FP com una  alternativa de futur’.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Álex, el nen de 9 anys segrestat, violat i mort en només mitja hora

Notícia següent

Troben el cadàver d’un mossèn desaparegut, el 2n en dies a Catalunya

Notícies relacionades