Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Banyoles organitza el Tech Day BNY

Avatar photo

La jornada tecnològica, que es farà aquest divendres al Club Natació Banyoles, per connectar empreses i emprenedors del territori

L’Ajuntament de Banyoles ha organitzat el Tech Day BNY, una jornada tecnològica per conèixer  les últimes innovacions i avenços del sector de la tecnologia. La jornada es farà aquest  divendres al matí al Club Natació Banyoles i hi està prevista la participació d’una vintena  d’emprenedors i empresaris tecnològics de Banyoles que podran intercanviar experiències i  coneixements.  

En la jornada, els participants tindran l’oportunitat de conèixer els nous projectes que s’estan  desenvolupant en l’àmbit digital a Banyoles. A més, a través de ponències i taules rodones,  professionals destacats de l’àmbit de la tecnologia compartiran les seves idees i experiències i  les darreres novetats del sector.  

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat  que “la jornada s’ha convocat amb l’objectiu d’aglutinar les empreses tecnològiques del territori  i facilitar un espai de trobada, coneixement i intercanvi entre les empreses i els emprenedors  del sector a Banyoles i comarca perquè puguin sumar esforços i crear sinèrgies per afrontar  nous projectes en l’àmbit digital”. 

En aquest sentit, un dels impulsors de la jornada, l’empresari tecnològic banyolí Josep Maria  Teixidor, ha afegit que “el Tech Day BNY ens permetrà compartir coneixements i idees sobre  els nous projectes innovadors que s’estan desenvolupant a Banyoles i rodalies i exposar  l’impacte que aquests tenen en les nostres vides”.  

El Tech Day BNY es farà aquest divendres 24 de març al matí al Club Natació Banyoles. En la  primera part, es podran conèixer les novetats presentades a la darrera edició del Mobile World Congress, de la mà del periodista Guillem Alsina. A continuació, el mateix Alsina moderarà una  taula rodona sobre ‘Captació i retenció de talent a comarques’, en la que participaran Joan Jou,  cofundador i CEO de Zertifier; Lorena Rodríguez, cofundadora de Creative Corner Agency; i  Àngel Renart, projecte manager a Inbroll.

La jornada es tancarà amb unes píndoles digitals amb Eulàlia Amell, consultora TIC de  Jugarijugar i Albert Calderón, CEO de Solbed. 

El Tech Day BNY està obert a professionals del sector i té ja una vintena de persones inscrites.  Tota la informació de la jornada, organitzada per l’Ajuntament de Banyoles amb el suport d ela  Diputació de Girona, es pot consultar a la pàgina web https://techdaybny.com/.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriben els Jocs Special Olympics Granollers 2023

Notícia següent

Concurs per l’ampliació a l’edifici de l’antiga Fàbrica Reig de la Universitat d’Andorra

Notícies relacionades