Banyoles obre demà la 3a edició de l’’È bo, È mel!’

Fins al 4 de juny, la iniciativa uneix gastronomia i propostes culturals i inclourà la 45a edició de l’Exposició de Flors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Gastronomia i patrimoni cultural es tornaran a fusionar a partir de demà dissabte en la tercera  edició de l’’È bo, È mel!’, la setmana gastronòmica i floral de Banyoles. La iniciativa se celebrarà  fins al 4 de juny inclourà la 45a edició de l’Exposició de Flors de Banyoles.  

L’’È bo, È mel!’ compta amb la participació d’una dotzena de restauradors que, dins la tercera  edició de la Setmana Gastronòmica, han preparat plats amb productes singulars de Km0 com  el nap, el fesolet, la poma del ciri, la carbassa o l’all. A partir de demà dissabte i fins al 4 de  juny, els establiments oferiran els plats o menús en les seves cartes. Coincidint amb les  propostes gastronòmiques, s’han programat també una dotzena d’espectacles d’artistes  emergents locals que presentaran les seves propostes culturals a les terrasses dels diferents  establiments que participen a la campanya amb concerts i actuacions de màgia, circ o  monòlegs, entre altres.  

Coincidint amb l’’È bo, È mel!’, l’Associació Banyoles Comerç i Turisme ha preparat diferents  propostes. 31 establiments de la ciutat participaran a la Mostra d’Aparadors i se sortejaran dos  vals de 50 euros per comprar als establiments associats entre totes les persones que comprin  en algun dels comerços que participin a la mostra. Com a novetat, també ha organitzat el Joc  de l’Intrús, una activitat familiar en la que les persones participants hauran de trobar l’intrús a  l’aparador decorat, que serà una espècie de la fauna i la flora, que hauran d’identificar i  especificar si és autòcton o no. Entre totes les persones participants, entre el 19 de maig i l’1  de juny, se sortejaran també dos vals de 50 euros.  

Tota la programació de la 3a edició de l’’È bo, È mel!’ es pot consultar al web de Turisme  Banyoles a de.banyoles.cat.