Banyoles anuncia les guanyadores del concurs #lamesdesitjada

Les guanyadores van ser escollides gràcies als seus ‘likes’

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de valorar les més de mil imatges amb el hashtag #lamesdesitjada a Banyoles, el jurat – format pels fotògrafs de Nebraska Produccions i Toni Galitó, Caroline Comunicació i els administradors– van escollir fa uns dies les deu fotografies finals i, a partir d’aquí, les tres guanyadores van ser escollides pels usuaris d’Instagram gràcies als seus ‘likes’.

La que n’ha tingut més, un total de 1.523, obtenint així el primer premi, ha estat Míriam Diaz. Ha guanyat una càmera instantània Fuji Instax Square SQ1 amb càrrega de 10 fotos, valorada en 139,99 euros, gentilesa de FotoPenedès i un berenar per a dues persones a Makondo Coffee.

En segona posició, amb 1.436 likes, ha quedat Bet Godó que ha guanyat un lot de selecció de formatges, gentilesa de Xerigots, i un obsequi de la botiga Lola Casademunt de Vilafranca.

I, en tercer lloc, amb 926 likes, Maria Rosa Ferré, que ha guanyat una entrada doble per a un dels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca, gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca i Espectacles Vilafranca.

Les tres han aconseguit també una impressió de la seva fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.