Banyoles celebra el Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament ha editat un vídeo on educadores, treballadores, dissenyadores o dones jubilades han pres la paraula per recordar la lluita de dones que han marcat la història

L’Ajuntament de Banyoles celebra avui el Dia Internacional de les Dones. Una quinzena de dones protagonitzen el vídeo institucional del consistori per commemorar el 8 de març que s’ha pogut veure en l’acte que s’ha celebrat al migdia.

Coincidint amb la celebració del 8 de març, l’Ajuntament ha editat un vídeo on educadores, treballadores, dissenyadores o dones jubilades han pres la paraula per recordar la lluita de dones que han marcat la història. El vídeo que s’ha compartit a través de les xarxes socials, s’ha presentat en l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones que s’ha celebrat al migdia a la sala de plens conjuntament amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Després del vídeo, l’alcalde, Miquel Noguer; el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer; la regidora i consellera de Benestar Social, Ester Busquets; i la conseller comarcal de Cultura Anna Garcia han llegit conjuntament el manifest institucional del 8 de març.

Des de l’Ajuntament, s’han editat també xapes i braçalets commemoratius del 8 de març que s’han repartit entre les treballadores i treballadors municipals i les persones que han assistit a l’acte institucional.