Banyoles cancel·la les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’

Les funcions per a l’estrena de l’espectacle Scrooge es reprogramaran als dies 7, 8, 9 i 10 de gener

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles i la companyia Cor de Teatre han decidit  suspendre finalment les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’ previstes per als dies 3 i 6 de  gener. Per contra, l’estrena de l’espectacle Scrooge, també de Cor de Teatre, es farà finalment  els dies 7, 8, 9 i 10 de gener.  

 

La decisió de suspendre ‘Els Pastorets de Banyoles’ s’ha pres conjuntament amb l’equip artístic  i de producció del muntatge després que la setmana passada es van haver de cancel·lar les  primeres funcions previstes al detectar-se un cas positiu per Covid-19 a la companyia. Tot i  que s’han complert les mesures dictades per les autoritats sanitàries i que no s’ha detectat cap  més cas, s’ha valorat la necessitat de preservar el muntatge, que ja s’havia adaptat a les  circumstàncies excepcionals actuals, i recuperar-lo el proper Nadal. 

A les persones que van comprar entrades per a les diferents funcions de ‘Els Pastorets de  Banyoles’ se’ls retornarà automàticament l’import de les mateixes en els propers dies a través  del mateix sistema pel que les van adquirir.  

D’altra banda, i pel que fa a l’espectacle Scrooge, que s’havia d’haver estrenat el cap de  setmana passat a La Factoria d’Arts Escèniques i que es va haver de cancel·lar pel mateix  motiu, s’ha decidit reprogramar-lo. Cor de Teatre presentarà finalment la seva versió a capella  del Conte de Nadal de Charles Dickens els dies 7 i 8 de gener, a les 8 del vespre, i 9 i 10 de  gener, a les 12 del migdia. Les entrades per a les noves funcions es posaran a la venda el  proper dilluns 4 de gener a partir de les 10 del matí.  

A les persones que van comprar entrades per a les funcions de Scrooge se’ls retornarà també  automàticament l’import de les mateixes en els propers dies a través del mateix sistema pel  que les van adquirir.