Arrenca la temporada d’estiu a la piscina municipal d’Olot

Aquest dilluns arrenca el període per demanar els abonaments de temporada que permetran gaudir de les instal·lacions de la Piscina Municipal de juny a setembre de 2021

El pròxim 14 de juny comença la temporada de la piscina municipal d’Olot. Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció per la COVID-19, les instal·lacions continuen mantenint un seguit de normatives pel que fa a l’ús, gestió i funcionament de la Piscina Municipal de la ciutat.

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de 2 metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la mascareta a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat a l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. Al mateix temps, si es pateix algun símptoma com febre o malestar, es demana no accedir a les instal·lacions i posar-se en contacte amb el Departament de Salut.

Del 19 de juny i fins al 5 de setembre la piscina estarà oberta ininterrompudament cada dia de la setmana. En concret, de dilluns a divendres estarà oberta de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Des d’aquest dilluns 17 de maig i fins al pròxim 11 de juny els ciutadans i ciutadanes interessats a gaudir d’aquestes instal·lacions podran adquirir el seu abonament per entrar a les instal·lacions de la piscina municipal durant tot l’estiu. Per aconseguir-lo només cal demanar-ho a les Oficines del Pavelló Municipal d’Esports situades a l’Avinguda República Argentina número 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h. Per més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat. Les persones que ho demanin per primer cop disposaran de matrícula gratuïta i, en el cas de les renovacions i abonats de l’IEM comptaran amb un 10% de descompte.

En aquest sentit, durant tot l’estiu s’han previst activitats per a totes les edats a la Piscina Municipal d’Olot. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h; obertes a tots els assistents. En el cas dels nadons, també s’ha previst activitats aquàtiques dirigides a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys. Les inscripcions d’aquestes activitats es podran realitzar de l’1 al 25 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o també directament a través del correu electrònic esports@olot.cat.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la piscina municipal d’aquest 2021 a la web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.