Abusa sexualment d’un menor de 12 anys a Girona

La mare de la víctima va ser la que va donar la veu d'alarma

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Girona un home sospitós d’haver abusat sexualment d’un nen de 12 anys i té altres dues causes judicials obertes per delictes similars.

La mare de la víctima va ser la que va donar la veu d’alarma i va denunciar davant la policia autonòmica que el presumpte pederasta va conèixer al menor al voltant d’un camp de futbol de Girona. Després de guanyar-se la seva confiança, el va portar al seu domicili, lloc en el qual s’haurien produït els presumptes abusos sexuals, segons ha pogut saber El Punt Avui.

El jutge ja ha pres declaració a la mare de la víctima i ha prorrogat la detenció de l’acusat fins que es realitzin diligències pendents i s’analitzin les mostres biològiques preses de la roba que el menor portava el dia dels fets. Per part seva, l’acusat s’ha negat a facilitar de manera voluntària una mostra d’ADN per a acarar-la amb les restes trobades en les peces.

No és la primera vegada que aquest home és detingut per uns fets similars. En l’actualitat té dues causes pendents, una a Girona i una altra a la Bisbal de l’Empordà.