El programa Dgi.tv explicarà la importància de les carreteres i la transformació digital dels municipis

El diputat de Xarxa Viària i Noves Tecnologies, Jordi Xargay, serà el protagonista a Televisió de Girona el dijous 8 de juliol a les 22 h

Jordi Xargay. Imatge cedida per la Diputació de Girona.

El nou capítol del programa Ddgi.tv, que pretén difondre tot el que fa la Diputació de Girona pels municipis i per la ciutadania, s’emetrà el dijous 8 de juliol a les 22 h per Televisió de Girona i estarà dedicat a Xarxa Viària i Noves Tecnologies de la  Diputació  de Girona.

En una primera part, el cap d’informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el diputat de Xarxa Viària i Noves Tecnologies de la  Diputació, Jordi Xargay, qui  explicarà fins a quin punt són importants les carreteres locals, una estructura fonamental per a la mobilitat i la connexió de petits i mitjans municipis amb la resta del territori.

Jordi Xargay també parlarà sobre noves tecnologies i sobre la feina que fa  la Diputació  perquè els ciutadans dels ajuntaments petits tinguin al seu abast el mateix nivell de serveis digitals que els veïns d’un ajuntament gran.

A la segona part, el programa es desplaçarà al poble de Molló, a la comarca del Ripollès, on s’està impulsant la transformació digital i la modernització dels municipis de menys de 10.000 habitants de la província de Girona, per tal que els seus habitants puguin relacionar-se amb l’Administració sense haver d’anar a la gran ciutat.

El programa també acompanyarà  les brigades d’obres  en les tasques de conservació de carreteres, concretament en els treballs de pintura d’un tram de la GI-5511, una tasca de vital importància per dotar les vies de les condicions de seguretat necessàries.

Es pot accedir al vuitè programa de Ddgi.tv a través de l’enllaç https://www.youtube.com/watch?v=YYpdgKoW1ug.