A presó dos lladres enxampats robant en un pis a Olot

Els arrestats havien entrat al pis a través d'una finestra

El jutjat de guàrdia d’Olot ha enviat a presó dos lladres, amb antecedents, atrapats ‘in fraganti’ robant dins un pis d’Olot diumenge passat. Segons informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat, cap a les dues de la matinada la propietària de l’immoble va alerta que sentia fressa a dins de casa. Quan els agents van arribar al lloc, van enxampar els dos lladres en plena feina. Els arrestats havien entrat al pis a través d’una finestra.

Els van detenir com a suposats autors d’un robatori amb força a l’interior de domicili. Tres dies abans ja els havien detingut per una onada de robatoris a cotxes a la població. Aleshores, van sortir en llibertat després de passar a disposició judicial. Els arrestats tenen 20 anys.

Tres dies abans del robatori al pis, una patrulla de la Policia Local els va veure amagats darrera un contenidor i remenant unes bosses. Una actitud sospitosa que es va confirmar quan, en adonar-se d ela presència dels policies, van fugir corrents.

Els agents van recollir les bosses i van comprovar que hi havia diferents objectes que podien ser robats. Poc després, van trobar per la zona un turisme amb una porta forçada i l’interior remenat. Van avisar el propietari del vehicle, que va reconèixer com a seus alguns dels objectes localitzats.

Dues hores després, els Mossos van rebre l’avís d’un veí de la ciutat, que havia sorprès dos homes a l’interior del seu vehicle i havien fugit.

Diverses patrulles van fer recerca per la zona i van localitzar els dos sospitosos. De nou, van arrencar a córrer però en van poder detenir un.

Mentre inspeccionaven la zona, van trobar dos vehicles més amb signes forçament. Poques hores després, els Mossos van aconseguir localitzar i detenir el segon lladre.

Entre els objectes recuperats també n’hi havia de provinents d’un furt a interior d’un cinquè vehicle, perpetrat la mateixa nit.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial l’endemà però, en aquell moment, el jutjat els va deixar en llibertat provisional. Després de tornar a delinquir, els han enviat a presó pel robatori al pis.