7a Nit de Monòlegs per la Campanya de Joguines a Blanes

Actuaran Oye Sherman, Oriol Mollfulleda, Elefantana i Raventós a les 21 h

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest divendres, 16 de desembre, el Teatre de Blanes allotjarà una vetllada molt especial, que aquest 2022 compleix la seva 7a edició. Es tracta de la ‘Nit de Monòlegs’ que organitza Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa, que segueix treballant aquests dies en la Campanya de Joguines 2022-2023 per recaptar fons econòmics que permetin donar resposta a les il·lusions de totes les nenes i nens durant aquests dies de festes.

La 7a Nit de Monòlegs de Creu Roja es farà a les 9 de la nit, i les entrades al preu de 5€ es poden adquirir en línia a l’enllaç https://www.entrapolis.com/entradas/nit-de-monolegs-campanya-de-joguines-teatre-de-blanes o bé de manera presencial el mateix divendres una hora i mitja abans que comenci la funció, és a dir: a 2/4 de 8 del vespre, a la taquilla del Teatre de Blanes.

 

Oye Sherman, Oriol Mollfulleda, Elefantana i Raventós participen en la gala

Com és habitual, la gala d’humor solidari inclourà la participació de quatre monologuistes que actuaran de manera desinteressada perquè, a força de fer riure la concurrència, contribueixen al fet que Creu Roja pugui reunir fons econòmics per comprar les joguines noves de la campanya d’enguany. Són dues dones i dos homes, que s’aniran rellevant un rere l’altre dalt l’escenari.

De tots quatre la més coneguda és Oye Sherman, humorista, escriptora i guionista catalana que ha participat en diferents programes de ràdio i televisió, entre ells ‘La Nit dels ôscars’ a TV3. L’altra humorista serà Elefantana, una periodista lleidatana fincada a Barcelona, i que tot just fa dos anys ha irromput al panorama de l’stand up comedy.

Pel que fa als dos humoristes, repeteix la seva participació a la Nit dels Monòlegs de Creu Roja Oriol Mollfulleda, conegut també com Themasiado, així com Josep Maria Raventós, qui va ser finalista al primer Torneig de Monòlegs Ràpids en Català ‘3 Minuts’ aquest passat juliol. Tots quatre amb els seus respectius estils faran passar una estona més que entretinguda al públic assistent, amb l’habitual bon rotllo que encapçala aquesta gala.

 

Continua la ‘Gran Recollida de Joguines’ als comerços de Blanes

Una altra manera amb què compta Creu Roja per recollir totes les joguines i obsequis necessaris per a la Campanya de Reis 2022-2023 és la Gran Recollida de Joguines que va començar la setmana passada. Per segon any consecutiu, s’ha doblat la duració de l’experiència, de manera que s’allargarà durant 15 dies, fins els volts de la Fira de Sant Tomàs, perquè tothom qui vulgui pugui participar-hi fent donacions de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques.

Per poder fer la Gran Recollida de Joguines, Creu Roja compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials adherits, majoritàriament de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). Són punts de recollida que s’han senyalitzat per indicar que col·laboren amb la campanya: Escola de Dansa Daina, Metròpolis, Liberty, Biscuter, Euronics, Montse Interiors, Alemany, Sabateria Sagrera, Joieria Puigdemont, Llenceria Raval, Pesca Salada Paquita, Esports Perpinyà 1 i 2 i El Genio, Joguines Educatives. També col·labora el magatzem de roba i material esportiu Decathlon.