S’incorporen 70 arbres a diferents espais d’Olot

Es tracta d’una setantena d’exemplars de 19 espècies que s’ubiquen a 20 espais d’Olot

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ja han començat els treballs de substitució d’una setantena d’arbres que es trobaven en  males condicions, havien emmalaltit o mort. Les tasques, a càrrec dels tècnics de la  Fageda i sota supervisió dels Serveis Municipals i el Consorci SIGMA, es porten a terme  aquestes setmanes d’hivern.  

Els nous exemplars permetran substituir els arbres que ha calgut retirar en diferents punts  de la ciutat. Concretament, durant aquesta setmana i la vinent, s’ha previst plantar-ne al  carrer de Joan Prat i Forga, a la Plaça de les Monges, al Parc Zamenhoff, al Puig del  Roser, a la carretera de Santa Pau, a la ronda les Fonts, a la ronda Fluvià, a la plaça  Miquel Martí i Pol, al passatge Artigas, als Valls Nous, a la carretera de Riudaura, a  l’avinguda Onze de Setembre, a la plaça de les Rodes, a la plaça de Santa Magdalena, a  l’avinguda de Santa Coloma, a la plaça Montolivet, avinguda Girona, carrer del Puig Astrol  i al volcà Montsacopa.  

Els nous arbres són de 19 espècies (aurons, bedolls, lledoners, freixes, pomeres, cirerers,  alzines, roures o til·lers, entre altres) que s’han escollit en funció de la tipologia d’arbres  que hi havia anteriorment. D’aquí a dos mesos està previst que arribin més exemplars per  replantar en altres indrets de la ciutat.