Tornen les activitats esportives al complex esportiu de Montblanc

Les inscripcions s'iniciaran el pròxim 30 d'agost

A partir del 13 de setembre s’iniciaran una desena d’activitats esportives que es realitzaran al pavelló municipal i instal·lacions annexes. La durada de les activitats serà fins al dia 22 de juny del 2022.

Les activitats que s’han programat per aquest curs són pilates, running, zumba, tonificació, dansa hipopressius, entrenament funcional, miniatletisme i gimnàstica de manteniment per a gent gran. El ventall d’activitats està pensat per afavorir tots els públics, amb l’objectiu que tothom pugui trobar la modalitat adient d’acord amb les seves condicions físiques.

Les inscripcions començaran el dilluns 30 d’agost i s’allargaran fins al divendres 10 de setembre. Els horaris són els matins de 9 a 13h i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de les 18h fins a les 20h. Depenent dels dies que es realitzin activitats, el preu mensual varia dels 12,6 € al mes si només es realitza un dia, als 38,85 € mensuals si es va quatre dies de la setmana.

Es farà un primer pagament en targeta corresponent al mes de setembre, més l’assegurança obligatòria. La resta de mesos es farà mitjançant domiciliació bancària.
Hi haurà bonificacions pels membres de família nombrosa o monoparental, persones amb minusvalidesa i als menors de setze anys.