S’instal·la un nou enrajolat a la Font de la Fruita de Montblanc

L’Ajuntament té la previsió de seguir arreglant les fonts històriques de la Vila

La Font de la Fruita, ubicada al carrer Riber, és una de les fonts més característiques de Montblanc. Amb el pas dels anys, la font s’ha anat degradant i, per aquest motiu, des de la regidoria de serveis municipals s’ha decidit renovar la font amb la col·laboració d’Aigües de Montblanc.

El nou enrajolat ha estat obra de la ceramista Montse Aiguadé. El nou enrajolat manté els elements vegetals i fruitals característics d’aquesta font. A més, s’ha aprofitat l’arranjament de la font, per millorar l’entorn i enjardinar l’espai.

La Font de la Fruita va ser inaugurada el 1923 i ja, des de bon inici, es trobava decorada amb raïms i elements vegetals. Si ve és cert que la font ha canviat d’ubicació i de decoració, però sempre ha mantingut el mateix espai i característiques. Amb gairebé cent anys d’història aquesta serà la tercera reforma substancial de la font amb l’objectiu de mantenir l’embelliment d’aquest espai.

Aquest any 2020 s’han arranjat dues de les fonts més destacables del municipi com són la Font del Baluard i la Font de la Fruita. L’Ajuntament de Montblanc té previst seguir la millora de fonts com la de Sant Marçal.