S’inicien les votacions dels Pressupostos Participatius de l’Espluga de Francolí

Les votacions es podran fer de manera presencial del 22 al 29 de novembre

A partir d’aquest dilluns 22 de novembre i fins el dilluns 29 de novembre (ambdós inclosos) es podran fer les votacions de les propostes presentades als Pressupostos Participatius 2021 de l’Espluga de Francolí.

Podran votar les tres propostes validades tots els espluguins i espluguines majors de 16 anys empadronats al municipi, mitjançant una butlleta. La votació es podrà realitzar de forma presencial i es podrà emetre un únic vot per persona, prèvia presentació del document nacional d’identitat.

Les votacions es podran fer a l’urna que hi haurà a l’oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, situada a la planta baixa de l’edifici de l’Antic Hospital (C/Torres Jordi, 16), de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, o a l’Oficina de Turisme, el dissabte de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h, i diumenge de 9 h a 14 h.

Els espluguins i espluguines podran votar una d’aquestes 3 propostes:

• Barana al camí d’accés a l’ermita de la Santíssima Trinitat

La proposta consisteix en la instal·lació d’una barana de fusta a la zona boscosa del voltant de l’Ermita de la Santíssima Trinitat, des de la zona d’aparcament fins a les escales que arriben a la plaça on hi ha les escales que pugen a l’ermita.

• Seguretat viària i rètols als carrers de l’Espluga de Francolí

La proposta consisteix en repassar que tots els carrers tinguin el cartell amb el seu nom i posar-ne un si es detecta que hi manca. També es proposa posar miralls convexos a diverses cantonades oposades de la població per millorar la circulació dels vehicles. Aquesta proposta, n’engloba dues que es van presentar i que tenien el mateix objectiu.

• Enllumenat al camí d’accés a l’ermita de la Santíssima Trinitat

La proposta demana la instal·lació de fanals de llum i connexió a la xarxa elèctrica a la zona d’aparcament de l’ermita de la Santíssima Trinitat fins a les escales d’entrada a la plaça per tal de poder desenvolupar futures activitats en aquest espai i els visitants no hagin de baixar cap a l’aparcament a les fosques.