Nova temporada del Cicle de cinema en català a l’Espluga de Francolí

Es projectaran 10 pel·lícules de producció catalana

La Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí acollirà una nova temporada del Cicle de cinema català “Cicle Gaudí”. Des d’aquest mes de setembre i fins el mes de juny de 2023, es projectaran 10 pel·lícules de producció catalana, un diumenge al mes a les 2/4 de 7 de la tarda i a un preu de 4,50 € (entrada bàsica).

La primera pel·lícula que es projectarà serà Escape room, dirigida per Héctor Claramunt, el proper diumenge 18 de setembre.

Les dates de projecció d’aquesta temporada són les següents:

  • Any 2022: 18 de setembre, 16 d’octubre, 27 de novembre i 11 de desembre.
  • Any 2023: 15 de gener, 12 de febrer, 19 de març, 16 d’abril, 21 de maig i 18 de juny.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a través de la plataforma de venda d’entrades www.entrapolis.com, a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí o el mateix dia de la projecció a taquilla.

El preu serà de 4,50 € la tarifa convencional. La tarifa reduïda és de 3 € serà pels majors de 65 anys, els titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació Catalana d’Ateneus de Catalunya.  I, els subscriptors del diari la Vanguardia gaudiran d’un 2×1 (presencials a l’Oficina de Turisme).

La difusió de la programació d’estrenes es farà mitjançant l’aplicació e-Bando, els pregons, cartelleria que es penjarà als comerços i a través de publicacions a les xarxes socials d’Espluga Turisme.

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga s’aposta per apropar la cultura la ciutadania i posar-la a l’abast de tothom. Formar part del Cicle Gaudí és una manera de donar a conèixer la cultura de proximitat i un impuls per les produccions cinematogràfiques catalanes.

El projecte del cicle de cinema català “Cicle Gaudí”

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.