Montblanc fa balanç positiu de Terrània i constata una lenta recuperació postpandèmia

El certamen es manté en els 4.000 visitants i les vendes han estat similars a les dues edicions anteriors

Visitants en la 18a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, a l'antiga església de Sant Francesc. CEDIDA

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, ha tancat una edició diferent, amb un balanç satisfactori per part de l’organització, tenint en compte que l’any passat es va haver de cancel·lar per la pandèmia. El nombre de visitants s’ha mantingut sobre les 4.000 persones i les vendes han estat similars a les de les dues edicions anteriors.

La quantitat global de 27.980 euros és inferior a edicions passades, si bé només hi havia 27 ceramistes a causa de les restriccions. La mitjana de venda per sobre dels 1.000 euros situa aquesta 18a edició del festival en la línia prepandèmia. Després del cap de setmana el festival ha tancat portes, però es mantindran visitables tres exposicions d’artistes, fins al diumenge 24 d’octubre.

Aquest festival de ceràmica artística es concentra a l’antiga església de Sant Francesc, on properament hi tindrà lloc una altra cita: Clickània, el festival de Playmobil, els dies 9, 10, 11, 12, 16 i 17 d’octubre.