El PSC entra a l’Ajuntament de Montblanc

Joan Manel Cabello ha assumit les competències d’urbanisme, llicència d’obres, promoció d’habitatges, interior, seguretat vial i assistència a pedànies

El PSC ha entrat a formar part de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Montblanc. Així, el regidor i portaveu del grup municipal del PSC al consistori, Joan Manel Cabello, ha assumit les competències d’urbanisme, llicència d’obres, promoció d’habitatges, interior, seguretat vial i assistència a pedànies.

Un cop assumides aquestes noves responsabilitats el regidor socialista ha afirmat que “avui el socialisme democràtic torna a entrar a l’Ajuntament de Montblanc. Estem completament segurs que la nostra presència al Govern farà guanyar embranzida a Montblanc i tornarà a situar a les polítiques socials i de progrés al centre de l’activitat política municipal.”

En aquest sentit, Joan Manel Cabello ha recordat que “des del PSC de Montblanc sempre hem afirmat que Montblanc és el primer. El progrés del nostre municipi és el que dona sentit a la nostra actuació política. No és una palanca de res, ni un canvi de cromos decidit fora vila, és el compromís absolut dels socialistes amb Montblanc i la seva gent. Un compromís que avui guanya en força i determinació.”

Així, l’acord subscrit avui pretén reforçar l’acció del Govern municipal en benefici de tots els ciutadans de Montblanc i actuar conjuntament en tot allò que suposi una millora objectiva per a la vila.

“Mai hem exercit la demagògia, ni la voluntat de criticar per criticar, tan sols per erosionar. Sempre hem estès la mà a la recerca de punts d’acords que suposin millorar la vida de la gent, a peu de carrer. Des de la centralitat i el rigor. Aquesta és la base de l’acord que hem subscrit avui. Des del PSC l’exercirem amb la mateixa honestedat amb la que hem actuat quan hem estat a l’oposició”, ha explicat el nou regidor de Govern.

“Crec sincerament que Montblanc necessita estabilitat per poder progressar en benefici de tothom, sense exclusions. Des del Govern municipal els i les socialistes de Montblanc ens hi deixarem la pell per tal que així sigui, en podeu estar segurs”, ha conclòs el portaveu del PSC.

Cal recordar que aquest és el segon acord assolit en pocs mesos pel qual el PSC passa a assumir responsabilitats de Govern en un consistori del Camp de Tarragona després que a finals de setembre els regidors i regidores socialistes prenguessin el compromís de fer-se càrrec d’àmplies responsabilitats a l’Ajuntament de Cambrils.