Montblanc inaugura demà els llums de Nadal

L’ajuntament ha instal·lat un nou model d’il·luminació nadalenca per aquest 2020

D’aquí a un mes viurem el Nadal més atípic de les darreres dècades, tanmateix, des de l’Ajuntament de Montblanc, s’està treballant amb un programa d’actes i esdeveniments que convidi a la ciutadania a viure, malgrat la pandèmia, les festes de Nadal.

Aquest dijous s’ha presentat el programa de festes i un dels elements més característics del Nadal, els llums decoratius dels carrers i places, prenen més singularitat que anys anteriors.

Aquest Nadal, l’Ajuntament de Montblanc ha augmentat la il·luminació nadalenca, tan pel que fa a la quantitat com a la qualitat d’aquesta. Així, es vol ajudar a l’impuls del comerç de proximitat afavorint les botigues de la població.

La il·luminació s’inaugurarà aquest divendres, més aviat del que era habitual per reforçar la campanya de Nadal, i comptarà amb la participació de la Bandarra Street Orkestra a les 6 de la tarda.

La il·luminació d’aquest any, compta amb dos arbres de Nadal lluminosos, un a la plaça Major i, aquest any, un segon a la plaça de Sant Miquel. A més, els carrers més cèntrics i comercials de la Vila s’han instal·lat un nou model d’il·luminació. L’eix del centre del poble (carrer Major, Riber i plaça Major, hi haurà una mateixa tipologia de llums, mentre que els carrers Dionís Mestre i muralla de Santa Tecla comptaran amb un altre tipus d’il·luminació.

 Segons la regidora de comerç Carme Pallàs aquesta il·luminació ha estat escollida amb el consens de la Unió de Botiguers i Comerciants. És un model amb més llum i alegria per contrarestar aquestes festes tan atípiques, una manera per reanimar-nos tots plegats. Amb la bona predisposició de l’empresa que instal·la la il·luminació, amb el mateix cost d’altres anys, es potenciarà molt més».

Campanya de Nadal

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc iniciarà una campanya específica per aquest Nadal que rebrà el suport de l’ajuntament amb l’objectiu d’enfortir les vendes de la campanya nadalenca i revertir una situació comercial que està sent difícil a causa de la pandèmia causada per la Covid-19. D’aquesta manera, després de la campanya Guanyem al 19 que va tenir molt de seguiment , s’iniciarà una nova iniciativa de la UBCM.