L’Espluga de Francolí reivindica el Dia Internacional de les Dones amb un acte al Jardí dels Francolins

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, conjuntament amb joves de l’Espluga han organitzat els actes per commemorar aquest dia

El proper diumenge 7 de març l’Espluga de Francolí reivindicarà el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb un acte al Jardí dels Francolins. Aquest serà gratuït però requereix inscripció prèvia al següent enllaç: https://forms.gle/WaKVa8XKSB11hQ1h7. Si algú ho prefereix es pot inscriure presencialment a l’Oficina de Turisme (Pl. Mil·lenari, 1).

L’acte constarà de dues parts, en primer lloc d’una taula rodona amb 6 ponents, el tema a tractar serà les “traves de gènere”, on es debatrà sobre les dificultats, o no, que tenen les dones a l’hora d’accedir un lloc de treball, pel fet de ser dones.

Seguidament hi haurà la lectura del manifest i la presentació d’una sèrie de cartells, que porten per títol “El paper de les dones al llarg de la història”. Aquests cartells es penjaran el dia 8 de Març a les cartelleres i les botigues de l’Espluga de Francolí i estaran penjats durant tot el mes de març.  Per finalitzar l’acte hi haurà una Jam Session amb les veus de les espluguines, Mar Boqué Ríos i Júlia Valls Barragan, amb la possibilitat de que totes les que vulguin pujar a l’escenari a cantar ho puguin fer.

Aquest seguit d’activitats han estat organitzades des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí conjuntament amb les espluguines Ingrid Guillen Rauter i l’Iris Capitán Fuentes.