L’Ajuntament de Sarral incentiva la compra en el comerç local

Quatre nous rètols promocionen els productes i la restauració sarralenca, mentre es reparteixen els premis de la campanya de Nadal entre els clients

Aquesta setmana s’han instal·lat, a les quatre entrades principals de Sarral, grans rètols destinats a la promoció del comerç local. Amb el lema «Donem vida al comerç, donem vida a Sarral», els rètols remarquen als veïns i a tothom que visiti o passi pel poble la importància econòmica i social de comprar en el comerç de proximitat. El cost dels rètols és d’uns 2.500 euros i ha estat pagat íntegrament amb una subvenció demanada pel consistori a la Diputació de Tarragona per aquesta finalitat.

 

El regidor de Comerç, Eduard Saltó, explica: «L’objectiu és que es compri aquí, perquè les botigues, la restauració i els establiments de serveis Sarral són un element indispensable de la vitalitat del nostre i de qualsevol poble. La pandèmia i la crisi que vivim arreu suma noves pressions al comerç local i des del govern municipal volem donar tot el suport a aquests negocis».

 

D’altra banda, la quinzena d’establiments comercials que han participat en la campanya de Nadal i de Reis de Sarral l’han finalitzada amb el sorteig i lliurament dels tres premis en vals de compra de 10 euros als clients. La campanya també ha tingut un mateix i clar objectiu: incentivar el comerç local de Sarral.

 

En total, s’han repartit 300 euros en vals que es podran gastar a les botigues i serveis sarralencs: un primer premi de 140 euros, un segon de 90 euros i un tercer de 70 euros. Des de la regidora de Comerç s’ha ajudat al sector en l’organització i promoció d’aquesta campanya comercial.