L’Ajuntament de Montblanc aprova la reducció d’un 10% de la taxa de l’Escola de Música

Aquesta reducció s’aplicarà pel temps que l’escola va estar tancada

Aquest mes de novembre, a causa de la segona onada de la COVID-19, l’Escola Municipal de Música Josep Porter va restar tres setmanes tancada. Tanmateix, l’activitat no va cessar, ja que es va seguir impartint la docència en format online amb l’alumnat, a totes les classes de llenguatge i instrument, gràcies a l’eina virtual moodle. Tan sols es van haver de suspendre les classes de coral i grups instrumentals.

A més, també es va donar la possibilitat a les famílies de manifestar possibles problemàtiques de continuïtat per tal de valorar diverses solucions.

Davant de la suspensió de les classes de coral i grups instrumentals, la junta de govern de l’Ajuntament de Montblanc aplicarà un 10% de descompte a tres quartes parts de la taxa de les ordenances corresponents a les tres setmanes que l’escola va tancar durant el mes de novembre. Aquesta bonificació s’aplicarà a la quota mensual del mes de desembre.

En cas de nous tancament, l’escola mantindrà les classes online, com s’han realitzat aquestes 3 setmanes, i s’aplicaria el mateix percentatge de rebaixa proporcional als dies de tancament.