La nevada deix importants gruixos al municipi de Montblanc

La pedania de Rojals registra gruixos superiors al mig metre de neu

Aquest cap de setmana el municipi de Montblanc ha viscut una important nevada, especialment, a les cotes més elevades.

Per aquest motiu, durant tot el dissabte, diumenge i, també aquest dilluns, tant protecció civil com la policia local i la brigada municipal han realitzat tasques de neteja i serveis d’emergència.

El dissabte a la matinada, es van netejar les principals vies i carrers de Montblanc i, a partir del migdia, els esforços es van centrar a les pedanies de més altitud com Prenafeta, Lilla, Rojals, el Pinatell i la Bartra.

Durant tot el diumenge, es van seguir netejant les carreteres de Prenafeta i Rojals, així com les entrades i principals carrers de totes les pedanies. Cal tenir present que a Rojals, situat a més de 950 msnm ha registrat gruixos de 50cms. de neu. A més, en aquesta zona es van evacuar persones que es trobaven en masos completament aïllats.

Durant les properes hores, l’Ajuntament de Montblanc ha tirat sal en zones transitades, pel perill de glaçades, com la plaça Major, l’entrada del CAP i a les escoles. I se segueixen netejant els accessos i carrers de les pedanies més afectades, especialment Rojals i la Bartra.

A hores d’ara, els accessos a Prenafeta i Rojals continuen tancats per la presència de plaques de gel.

Es demana molta precaució.