El seguici popular de Montblanc tornarà a sortir al carrer per la festivitat de Corpus

Serà el proper diumenge dia 6 de juny a les 12 de migdia a la plaça de la Serra i passeig Joan Martí Alanis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El seguici popular de Montblanc al complet tornarà a sortir al carrer el proper diumenge 6 de juny. Serà per la festivitat de Corpus, una de les tres sortides que el seguici de Montblanc realitza tradicionalment. La primera va ser per Sant Maties i després de Corpus ja serà per la Festa Major al setembre.

Després de l’èxit de l’actuació del seguici per les Festes de Sant Maties, que va tornar a actuar després de gairebé un any i mig sense fer-ho, es tornarà a repetir la mateixa fòrmula, però en aquest cas a la plaça de la Serra, a tocar del santuari. L’actuació del seguici es farà a les 12 del migdia, just després de la missa. L’eucaristia, que tindrà lloc a l’interior del Santuari de la Serra, es farà a les 11 del matí.

Així, als peus del Santuari hi actuaran els Dimonis de Montblanc, els Gegants i Nanos, la mulassa i la mulasseta, el Drac i l’Àliga i les seves reproduccions en petit, el Ball de Bastons adult i infantil, el Ball de Gitanes, la Cucafera, la Banda de Música Verge de la Serra, els Grallers de Montblanc i els Torraires de Montblanc.

Per poder accedir a l’espai i poder veure la ballada al complet del seguici festiu, caldrà reservar una entrada a través del portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc. Es poden reservar en aquest enllaç