La piscina de Santa Coloma de Queralt obrirà portes el 24 de juny

Amb l’arribada de la calor, les piscines es converteixen en un dels millors espais estar. A Santa Coloma es preveu que la instal·lació obri durant dos mesos i mig, entre el 24 de juny i el 5 de setembre. Des del primer dia d’obertura i fins el 15 d’agost l’horari serà d’11 del matí a 8 de la tarda, mentre que les darreres tres setmanes, entre el 16 d’agost i el 5 de setembre, s’avançarà el tancament a les 7 de la tarda. 

Per aquells que tinguin previst assistir de manera freqüent a la piscina, l’Ajuntament ofereix els abonaments de temporada. N’hi haurà de cinc modalitats diferents:

  • Abonament de temporada menors (nascuts entre 2010 i 2017) – 30€
  • Abonament de temporada grans (nascuts del 2009 en endavant) – 45€
  • Abonament de temporada menors família nombrosa o monoparental – 24€
  • Abonament de temporada grans família nombrosa o monoparental – 38€
  • Abonament de temporada majors de 65 anys – 37€

Per altra banda, també s’ofereix la possibilitat de comprar una targeta multiusuari per 15 dies, a un preu de 50 euros. Les entrades per un dia tindran un preu de 3 euros pels menors i 4 euros pels grans.

A més, des de l’Ajuntament recorden que en cas que la piscina s’hagués de tancar per motius sanitaris, es tornarà l’import proporcional de l’abonament de temporada.

Per fer-se l’abonament de temporada es pot fer en línia, a través de la web de l’Ajuntament de Santa Coloma, o presencialment a les oficines de l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme. En tots dos casos, la venda d’abonaments començarà el dilluns, 14 de juny.

Cursets de natació

Durant el mes de juliol, entre el 5 i el 30 concretament, es faran els cursets de natació a la piscina municipal. Aquest any, com a novetat, els cursets infantils es faran cada dia en horari de tarda, entre les 3 i 2/4 de 6, segons el nivell que s’assigni. Així, passant a fer-los a la tarda, no s’interfereix amb el Casalet i el Casalot.  Les inscripcions es podran fer per les quatre setmanes o escollint només la primera o la segona quinzena. Els cursets infantils estan dirigits a infants nascuts entre el 2009 i el 2017. El preu és de 50 euros per tot el mes o 25 si només es fan durant quinze dies. En el cas de famílies nombrosos o monoparentals els preus seran de 40 euros per les quatre setmanes i de 20 euros per quinze dies. 

Per altra banda, els dimarts i dijous, entre 8 i 9 del vespre també es realitzaran cursets de natació per adults, destinats a majors de 18 anys. El preu dels cursets per adults és de 35 euros.

En tots dos casos les inscripcions s’han de fer entre el 8 i el 18 de juny a les Oficines de l’Ajuntament. L’horari és de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h.