Detenen un noi de 18 anys per violar una anciana

Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte a Barberà de la Conca

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte un noi de 18 anys per una presumpta agressió sexual a una dona d’entre 80 i 85 anys, segons ha avançat el diari ElCaso.cat. Els fets s’haurien produït al voltant de les dues de la matinada de divendres a dissabte en una casa de Barberà de la Conca, un petit poble de menys de 500 habitants a la Conca de Barberà.

La mateixa víctima després a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montblanc per presentar la denúncia i dues hores després ja havien detingut l’autor dels fets. En un primer moment, el noi va assegurar que era menor d’edat i així constava en els seus documents. No obstant això, el cos policial va poder descobrir que el noi, de nacionalitat tunisiana, tenia en realitat 18 anys.

El jove ha estat imputat per un delicte d’agressió sexual i ha passat a disposició judicial. Es desconeix si el noi, a qui no li consta cap antecedent per delictes greus, vivia a la casa de la dona gran o si va entrar per agredir-la sexualment. Segons apunta ElCaso.cat, els Mossos d’Esquadra no han volgut donar informació per protegir la privacitat de la víctima.