Arriben els Dimarts Joves a Montblanc

Es realitzaran amb inscripció prèvia

Aquest dilluns, 5 de juliol, s’ha presentat la nova edició dels Dimarts Joves a Montblanc. Després de la parada de l’any passat, a causa de la pandèmia, la regidoria
de joventut, Núria Besora ha manifestat que «amb l’aplicació de les mesures sanitàries necessàries reprenem tot un seguit d’esdeveniments pensats pels joves de
la vila».

En aquesta edició, es recupera el tobogan i inflable aquàtic al Baluard de Santa Anna i destaca, també, el torneig esportiu de futbol i bàsquet organitzat per  l’Associació Juvenil Barjaula.

Els dimarts joves comptaran amb molts altres esdeveniments com activitats culturals al museu, un taller de grafitti i de trap, un skate parc o bé, l’activitat «el  montblanquí de l’any», una gimcana sobre l’enginy, l’habilitat i la cultura montblanquina.

El dia 12 de juliol s’iniciaran les diferents activitats que s’allargaran fins al 17 d’agost.

La majoria de les activitats necessiten una reserva a la pàgina web de codetickets. Les úniques activitats on no caldrà reservar entrada són el tobogan i inflable aquàtic, que tindrà lloc el 3 d’agost al baluard de Santa Anna, i per l’Skate Parc i parc de trànsit del 17 d’agost a la plaça de Sant Francesc.

Finalment, la regidora Besora ha demanat que «si es reserva una entrada i després no s’hi pot assistir, per evitar que es quedin llocs buits, s’haurien de retornar».