Anna March Farré, nova regidora de l’Ajuntament de l’Espluga

March substituirà l’ex-regidora de Som Espluga Laura Ruiz de Porras Rosselló, qui va renunciar per motius laborals el passat mes de febrer

Anna March Farré és la nova regidora de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí després d’haver promès el càrrec en el Ple Municipal celebrat aquest dijous 25 de març de 2021. March era la número vuit de la llista de Som Espluga a les darreres eleccions municipals, celebrades el maig de 2019, i entra a govern després de la renúncia de Laura Ruiz de Porras Rosselló per motius laborals.

Pel que fa al cartipàs municipal, es veurà modificat amb el canvi de diverses regidories per adaptar-se al perfil, trajectòria i formació de cada regidor i regidora de l’equip de govern. En el cas d’Anna March Farré (L’Espluga de Francolí, 1989), és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra, Postgrau en Gestió Cultural, Màster de Formació del Professorat (Especialitat Economia) i Programa Superior en Direcció Financera i Control. Actualment treballa com a tècnica de dinamització comercial, ha estat responsable d’economia i finances del centre de recerca IPHES (2013-2019) i ha participat activament en diverses entitats i institucions.

Així doncs, Anna March assumirà Promoció Econòmica, regidoria de la qual fins ara n’era responsable l’actual alcalde Josep M. Vidal Minguella. També assumirà dues de les regidories que fins ara depenien de Laura Ruiz de Porras, Hisenda i Personal, aquesta última passant-se a denominar Règim Intern. A més, Anna March serà tercera tinent d’alcaldia i, per tant, formarà part de la Junta de Govern. La fins ara tercera tinent, Laura Poblet Badia, passarà a ser segona tinent i també assumirà la regidoria de Transparència, que fins ara depenia d’Anna Garcia Gené.

Quant a les altres dues regidories que havien estat responsabilitat de Ruiz de Porras, Acció Social i Salut, seran assumides per la regidora d’Educació, Participació (i fins ara Transparència), Anna Garcia Gené, i per la primera tinent d’alcalde i regidora d’Igualtat, Ciutadania i Esports, Aida Morgades Agüera, respectivament.

Així doncs, el nou cartipàs de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí serà el següent:

Josep Maria Vidal Minguella: alcalde i regidor de Territori, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge.
Aida Morgades Agüera: primera tinent d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Ciutadania, Esports i Salut.

Enric Mercadé Pàmies: regidor de Cultura i Festes, Comerç i TIC.
Anna Garcia Gené: regidora d’Educació, Participació Ciutadana i Acció Social.
Xavier Rosell Cabrol: regidor d’Agricultura, Sostenibilitat, Medi Ambient i Serveis Municipals.
Laura Poblet Badia: segona tinent d’alcaldia i regidora de Turisme, Comunicació i Transparència.

Anna March Farré: tercera tinent d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Hisenda i Règim Intern.