Viu Montjuïc, la gran festa del Parc de Montjuïc, celebra la seva 3a edició

Més de 40 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els propers 7 i 8 d’octubre tindrà lloc la tercera edició de Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura, un cap de setmana d’activitats culturals i de lleure per a tota la ciutadania. Més de 40 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines una nova oportunitat per a redescobrir i fer-se seu el Parc.

El comissionat de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, ha posat en valor el caràcter estratègic del parc: “És un espai metropolità, l’epicentre d’un espai que aglutina més de tres milions de persones, i té una gran importància estructural”.

 

Més entitats

Per a la tercera edició de Viu Montjuïc s’incorporen al projecte més entitats, com el Mira Digital Arts Festival, el Centre Cívic Casa del Rellotge, el Centre Cívic la Cadena, o el Foment Excursionista de Barcelona, que proposa un itinerari inaugural del sender ‘Montjuïc 360º’, el primer sender homologat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que transcorre íntegrament dins de Barcelona i forma part del Pla Director de Camins del Parc de Montjuïc elaborat per l’Ajuntament de Barcelona.

Entre les més de 60 activitats previstes durant el cap de setmana, n’hi haurà per a totes les franges d’edat, i les més habituals seran els itineraris guiats pels voltants del Parc de Montjuïc, les portes obertes als equipaments participants en el projecte i també hi haurà activitats familiars, concerts i espectacles de dansa i teatre.

Per a l’edició d’enguany s’espera superar l’assistència de visitants de l’edició anterior, on han explicat que hi van participar més de 60.000 persones.