Violen tres menors a Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Audiència de Barcelona jutja dos homes acusats de violar a tres noies menors d’edat l’abril de 2016. Els fets van ocórrer en un pis ocupat de la capital, després que les joves escapessin del centre d’acolliment de la DGAIA en el qual vivien a l’Hospitalet de Llobregat. La Fiscalia demana per a ells fins a 40 anys i mig de presó.

Segons el relat del Ministeri Públic, les víctimes es van escapar del centre d’acolliment de la Generalitat on estaven tutelades. Les menors, tenien entre 14 i 15 anys, van acudir a un habitatge ocupat de la capital, on els dos acusats acudien habitualment. Allà les noies van estar bevent i fumant marihuana en grans quantitats, fins que les joves van quedar inconscients.

Aprofitant l’estat en el qual es trobaven les menors, incapaces d’oferir cap mena de resistència. Les noies van ser colpejades i violades en tres matalassos que hi havia a terra.  Quan van intentar cridar per a demanar auxili, els agressors les van instar a callar i les van intimidar assegurant que, si algú les sentia, la policia aniria per elles i les retornaria de nou a centre de menors.

Després van continuar violant-les per torns. En un dels casos, un dels acusats hauria subjectat a una de les noies pels braços per a evitar que es mogués mentre l’altre l’agredia.

Per tot això, el primer està acusat de dos delictes d’agressió sexual i abús sexual i el segon està sent jutjat per dos delictes d’agressió sexual i cooperació necessària d’un delicte d’agressió sexual.

La Fiscalia demana per a ells 38 anys i 6 mesos presó i 40 anys i 6 mesos de presó respectivament. A més, se sol·licita imposar-los una ordre d’allunyament per protegir a les víctimes i  abonar dues indemnitzacions de 31.000 euros per danys morals a les afectades i una altra més de 30.000 euros.