El passat mes de maig els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van realitzar un dispositiu conjunt consistent en cinc entrades i perquisicions per un presumpte delicte contra la salut pública i grup criminal en quatre pisos de Barcelona i un de Badalona.

El dispositiu es va iniciar després que agents de la Unitat Territorial de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana tinguessin sospites que un grup d’individus es dedicava a la venda de drogues des d’un bar ubicat en el barri de la Trinitat Vella. Aquesta distribució generava una gran quantitat de molèsties veïnals i sensació d’inseguretat, no només a causa de les persones que acudien al lloc per comprar les drogues, sinó també perquè en algunes ocasions les consumien als voltants i abandonaven els estris que serveixen per a la seva manipulació i consum.

Per aquest motiu es va crear un equip conjunt de treball entre la Unitat d’Investigació, la Unitat Territorial de Sant Andreu i la Unitat Territorial de Nou Barris de la Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb la Unitat d’Investigació del Cos dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu, atès que els cinc domicilis es trobaven distribuïts en aquests tres districtes de Barcelona, a més d’un altre a la localitat de Badalona.

Fruit de les indagacions d’investigació, els policies van identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des del bar de Trinitat Vella, a més van detectar altres habitatges que funcionaven com a punts de venda, distribució i emmagatzematge de les substàncies estupefaents, confirmant l’activitat delictiva del grup criminal, dels seus components i dels rols que tenien cadascun d’ ells.

L’operatiu policial conjunta va permetre detenir cinc persones, decomissar diferents quantitats de substàncies estupefaents, material per a la seva preparació i distribució i diners en efectiu.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Violen una dona en un narcopís del Raval de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a una dona en un pis ocupat del…

6 hores fa

Balaguer acull el concert central del Seminari Internacional Cerverà-Jordà

Després d’endegar-se el certamen en record a Teresina Jordà ahir dimarts a la tarda al…

6 hores fa

Cau un nen d’un segon pis en un centre comercial a Catalunya

Un nen menor d'edat va caure aquest dilluns, 8 d'agost, des del segon pis del…

7 hores fa

ATENCIÓ: Investiguen una punxada a una noia a Sant Julià

Els serveis policials d'Andorra estan investigant, en aquests moments, una possible punxada per submissió química…

7 hores fa

ÚLTIMA HORA: Un aparatós incendi provoca talls a l’AP-7

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit durant la tarda d'aquest dimecres, l'AP-7 ha…

7 hores fa

ÚLTIMA HORA: Un aparatós incendi provoca talls a l’AP-7 a Biure

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit durant la tarda d'aquest dimecres, l'AP-7 ha…

7 hores fa

Esta web utiliza cookies.