VÍDEO: Terrible apunyalament a un jove en una baralla múltiple a Barcelona

Testimonis de la zona asseguren que van trucar al 112 i no va venir cap patrulla

Enèsima baralla amb violència extrema al barri del Raval de Barcelona. Va passar durant la matinada d’aquest dimarts, 4 d’octubre de 2022, quan tres joves es van enfrontar en el barri de la capital catalana i dos d’ells van apunyalar a un tercer implicat.

La discussió va començar al voltant de les 1.45 hores de la matinada en el número 30 del carrer de Valldonzella. Testimonis de la zona asseguren que es van despertar amb uns «forts crits» que van desencadenar en els atacs violents.

Tal com es pot observar en les imatges, el jove vestit de negre és apunyalat diverses vegades fins que els altres dos se’n van del lloc dels fets.

Una veïna de la zona, que va gravar el vídeo des del seu balcó, assegura que va trucar al telèfon d’emergències (112) «tres vegades i no va venir cap patrulla». «Ens van derivar a la Guàrdia Urbana i jo vaig insistir que s’anaven a matar, però no va aparèixer ningú», explica.

Segons els Mossos d’Esquadra no els consta cap actuació en el Raval durant aquesta matinada, per la qual cosa fins al moment es desconeix l’estat i lloc on es troba el ferit.